Vagyonbiztosítások

A körültekintő vezetők nem feledkeznek meg arról, hogy minden igyekezetük ellenére, a vállalkozásukat előre nem látható veszélyek fenyegetik, melyeket gyakran a legnagyobb óvatossággal sem képesek kivédeni.

A vállalkozások vagyontárgyai biztonságának megőrzésében és az üzletmenet folyamatosságának fenntartásában segít Önnek a vállalkozói vagyonbiztosítás, mely olyan biztosítási forma, amely a biztosított vagyonában bekövetkezett kárt pótolja a szerződésben rögzített tartalom szerint. Vagyonbiztosítást csak az köthet, aki a vagyontárgy megóvásában érdekelt és sajnos hiába a riasztó, központi és/vagy biztonsági zár, vasrács, mégis betörhetnek, vagy éppen befolyhat a víz, belecsaphat az épületbe a villám, rövidzárlat keletkezhet, legrosszabb esetben akár le is éghet az épület, eltörhet a vízcsővezeték a falban.

Egy megbízható ajánlat alapkockázatokon túl, kiegészítő fedezeteket is kínál, mint például, üvegtörés, küldött rablás, betöréses lopás, rongálás, csoportos baleset-, életbiztosítás, általános és munkáltatói felelősség- és jogvédelembiztosítás.

A BEMBOZ Kft. a vagyonbiztosítások széles választékát kínálja ügyfelei részére.

Az Ön vállalkozására, egyedi biztosítási ajánlatot készítünk, összehasonlítjuk Önnek a Biztosítók által kínált termékeket és segítünk a megfelelő védelmet kiválasztani az Ön igényeire szabottan.