Utazási biztosítások

 

Mindegy, hogy nyaralni vagy síelni indul, városnézésen vagy vadvízi evezésen vesz részt, autóval vagy repülővel utazik, mielőtt külföldi útját megkezdi, kössön utasbiztosítást a BEMBOZ Kft-nél.

Az utasbiztosítás alapvető célja, hogy a külföldön felmerült orvosi ellátás, mentés-szállítás, poggyászlopás vagy gépjárműmeghibásodás ne a biztosítottnak legyen anyagi teher.

Az utasbiztosítást kizárólag Magyarország területén, az utazás megkezdése előtt lehet megkötni, azonban sok Biztosítótársaság már lehetőséget nyújt arra is, hogy az utazás napján kössön biztosítást az ügyfél.

Számtalan termék és szolgáltatási csomag közül válogathatunk, de fontos arra figyelni, hogy a biztosítási fedezet az aktuális tevékenységre szabott legyen (pl. síelésnél síbiztosítást kell kötni, nem általános utasbiztosítást).

Az utasbiztosítások alapfedezete:

  • Sürgősségi orvosi és mentési költségek
  • Élet- és balesetbiztosítás
  • Asszisztencia-szolgáltatás

További kiegészítő fedezetek lehetnek:

  • Poggyászbiztosítás
  • Felelősségbiztosítás
  • Jogvédelem biztosítás
  • Útlemondási biztosítás
  • Gépjármű asszisztencia

Minden Biztosítótársaság utasbiztosítási terméke tartalmazza a 24 órás, anyanyelven elérhető asszisztenciaszolgáltatást, melynek keretében telefonon nyújtanak segítséget betegség, vagy baleset esetén. Telefonon kínálnak felvilágosítást az egészségügyi ellátás lehetőségeiről is.

Asszisztencia-szolgáltatás például: a hozzátartozó értesítése, hozzátartozó kiutazásának megszervezése, gyermek hazajuttatása, vagy éppen az idő előtti hazautazással járó költségek megtérítése. Továbbá ide tartozik a beteg (esetleg holttest) hazaszállítása miatt felmerült költségek kifizetése is.

A poggyászbiztosítás tartalmazza a poggyászban esett károk megtérítését, a poggyász eltulajdonításával felmerült költségeket, valamint - módozattól függően - a poggyászkésésből adódó költségtérítést.

A gépjármű asszisztencia segítséget nyújt üzemképtelenné vált, vagy balesetet szenvedett gépjármű kárai esetén. Segíti a helyszíni szervizbe való szállítást, vagy a felmerülő költségek megtérítését, a gépjármű hazaszállítását, esetleg csereautó biztosítását. Továbbá az utasok tovább utazását, vagy szállásköltségük megtérítését.

Számos módozat esetében olyan pótlólagos szolgáltatásokat nyújtanak a Biztosítók, mint például a jogvédelem, ügyvédi költségek térítése, óvadékelőleg, stb. E szolgáltatásokat azonban leginkább a prémium kategóriába tartozó termékek választása esetén nyújtja a Biztosító.

Egyéni utasbiztosítás köthető az adott utazás napjaira, vagy akár éves bérlet vásárlásával is biztosíthatja utazásait.

Köthetünk csoportos, úgynevezett keretnapos utasbiztosításokat céges szerződő esetén, vagy akár speciális tevékenységre szóló biztosítás is.

A BEMBOZ Kft. az utasbiztosítások széles választékát kínálja ügyfelei részére. Összehasonlítjuk Önnek a biztosítók által kínált termékeket és segítünk a választásban.

Kérjen ajánlatot ide kattintva!

Biztosítási típusok: