Építés- szerelés biztosítás

Építés-szerelés biztosítás megkötése minden építési beruházáshoz javasolt, hiszen egy esetleges tűz, vagy viharkárra ez a biztosítás nyújt védelmet az építési projekt befejezéséig.

A lakásbiztosításod nem nyújt fedezetet az építés alatt álló épületedre, pedig biztosításra mindig szükség van, még a felújítás alatt is. Családi házak, kisebb társasházak biztonságos felépítését, elkészülését biztosíthatja az építtető is. A szerződés tartalma, ezért speciálisan a lakossági igényekhez alkalmazkodik, amelyet a tervdokumentáció alapján kitűznek, a minimum fél év, míg a maximum tartam egy év lehet. A biztosítási védelem már az építési munkák elindításával, az építéshez szükséges munkaeszközök és alapanyagok lerakodásával megkezdődik, és egészen a használatbavételi engedély hatálybalépésével végződik.

Az építés-szerelés biztosítások két részből álló fedezet. A vagyonbiztosítási fedezet egyrészt széleskörű védelmet nyújt az építkezés helyén tárolt, építéshez használt gépekre, berendezésekre, eszközökre és építőanyagokra, illetve a kivitelező teljesítésére, munkájára. Az alapbiztosítást jelentő tűz- és elemi kár biztosításokon túl köthetőek kiegészítő fedezetek, mint a betöréses lopás- és rablás, vandalizmus, előre nem látható, hirtelen bekövetkező balesetekre, és még a beruházás vagyontárgyainak és munkavégzés eszközeinek szállítására is.

Összehasonlítjuk Önnek a Biztosítók által kínált termékeket és segítünk a választásban.