Keretnapos utasbiztosítások

 

A vállalati utas keretnapok megvásárlását azon cégeknek ajánljuk, amelyeknél a munkatársak gyakran utaznak külföldre, akár hosszabb, akár rövidebb időszakra és a vállalaton belüli üzleti utazások napjainak száma összességében meghaladja az évi 100 napot.

Ez a biztosítási forma kedvező megoldás lehet versenyek, edzőtáborok kapcsán sportszövetségek, klubok, egyesületek részére.

A Biztosítótársaságok lehetőséget nyújtanak arra, hogy akár speciális tevékenységekre is kiterjesszék a fedezet (pl. fizikai munkavégzés, extrém sport, versenyzés, stb).

  • A cég munkatársai a megvásárolt keretnap erejéig utazhatnak az egész világon. Az egyes kiutazások ezt a keretnapszámot csökkentik a biztosítási időszak (1 év) végéig.
  • Egy kiutazás időtartama Biztosítónként változó lehet, de akár 90 nap folyamatos külföldi tartózkodásra is van mód.
  • A vállalat, vagy az utazó nevére kártya kerül kiállításra és amennyiben a vállalat nevére lett kiállítva, bármely munkatárs felhasználhatja hivatalos külföldi utazásához, így nem szükséges minden egyes utazás előtt külön utasbiztosítást intézni.
  • Az utazási keretnapról szóló megállapodás általában egy évre köthető, de van olyan megoldás is, ahol akár 2 éven keresztül is felhasználhatók a vásárolt napok.
  • Az utazások számától függően a biztosítási szerződés tartamán belül, azonos feltételekkel további napok megvásárlására van lehetőség.
  • A napidíjak a vásárolt napok számának függvényében sávosan alakulnak, így minél több napot vásárol a vállalat, annál kevesebbet fizet egy napért (nagyobb mennyiségű, egyösszegű vásárlások kapcsán egyedi árajánlatadásra is van lehetőség).
  • Az utasbiztosítás díja költségként elszámolható.
  • Egyszerűsített, általában online nyilvántartás vezetése szükséges így nyomon követhető a napok felhasználása.

 

A BEMBOZ Kft. az utasbiztosítások széles választékát kínálja ügyfelei részére. Összehasonlítjuk Önnek a biztosítók által kínált termékeket és segítünk a választásban.

Kérjen ajánlatot ide kattintva!