Balesetbiztosítás

Olyan balesetbiztosítási eseményekre szóló összegbiztosítás, amely alapján a Biztosító a biztosított balesetéből eredő, szerződésben meghatározott kockázatokra nyújt fedezetet és teljesít szolgáltatást a biztosítási események bekövetkezésekor, a biztosítási díj megfizetése ellenében.

A baleset olyan szokatlan, váratlan és nem szándékos esemény, amely adott helyen és időben úgy történik, hogy annak nem volt se nyilvánvaló, se tervezett oka. Általában negatív kimenetellel rendelkezik, amit bekövetkezése előtti észleléssel el lehetett volna kerülni. 

Balesetbiztosítási elemek például: baleseti halál, baleseti rokkantság, csonttörés, lágyrész sérülés, baleseti kórházi napi térítés, baleseti műtéti térítés, égési sérülés, baleseti keresőképtelenségi térítés, közlekedési baleseti halál, közlekedési baleseti rokkantság, baleseti költségtérítés, stb.

A balesetbiztosítás lehet egyénre szabott, de számos Biztosító kínál előre összeállított csomagokat.

A csomagos megoldás általában kedvezőbb díjazású, azonban figyelembe kell venni, hogy ennél a megoldásnál lehetnek szolgáltatásbeli korlátozások (például: rokkantsági szolgáltatás, a rokkantság mértékétől függően, pl. csak 31%-tól).

Általában díjkedvezményt kap a szerződő, ha egy biztosítási ajánlaton több biztosított is szerepel (családi biztosítás), de lehet egyéni kötés is, sőt akár csoportos biztosítás formájában is megköthető (például a cég munkavállalóira). 

Vannak speciális balesetbiztosítások, mint például a sportolókra köthető biztosítások, éppen ezért előszeretettel ajánljuk egyesületek, sportszövetségek részére is ezt a terméket. 

Balesetbiztosítás köthető önállóan is, de számos termék mellé választhatjuk kiegészítő biztosításként (például: életbiztosítás, lakásbiztosítás, casco biztosítás, céges vagyonbiztosítás, stb). 

Baleset bárkit érhet, így ezt a típusú terméket mindenkinek ajánljuk és a vállalható díja miatt javasoljuk akár kötelező-felelősségbiztosítás mellé is, hiszen a gépjármű veszélyes üzem.

A BEMBOZ Kft. a balesetbiztosítások széles választékát kínálja ügyfelei részére. Összehasonlítjuk Önnek a biztosítók által kínált termékeket és segítünk a választásban.

Kérjen ajánlatot ide kattintva!