Kockázati életbiztosítás

 

Ez a biztosítási forma egy, a jövőben bekövetkező, előre nem látható haláleset kapcsán nyújt anyagi védelmet a hátramaradottaknak.

Szerződő általi rendszeres díj megfizetése ellenében a Biztosító vállalja, hogy a biztosított - biztosítási tartamon bekövetkező - halála esetén, a választott biztosítási összeget fizeti ki a kedvezményezett részére.

A kockázati életbiztosítások csak kár esetén fizetnek. Amennyiben a futamidő lejártának végéig káresemény nem történt, a biztosítás anélkül szűnik meg, hogy a befizetett összegért cserébe bármilyen ellenszolgáltatást is kapna a szerződő.

A biztosítás mindig a biztosított egészségi állapotának figyelembevételével jön létre, így gyakran egészségügyi nyilatkozat kitöltése szükséges, vagy úgynevezett előzménybetegségek kizárásával vállalják a fedezetet a Biztosítók.

A kockázati életbiztosítás mellé számtalan baleseti- és betegségi kiegészítő biztosítás választható (például: rokkantság, műtéti térítés, kórházi napi térítés, kritikus betegségek fedezete, stb).

A kockázati életbiztosítások körébe sorolandó a hitelfedezeti életbiztosítás és a temetési biztosítás is.

A kockázati életbiztosítást azoknak javasoljuk, akiknek a léte nagyban befolyásolja szeretteik anyagi biztonságát (családapáknak, családanyáknak, gyermekeknek, akik idős szüleikről gondoskodnak).

A BEMBOZ Kft. a kockázati életbiztosítások széles választékát kínálja ügyfelei részére. Összehasonlítjuk Önnek a Biztosítók által kínált termékeket és segítünk a választásban.

Kérjen ajánlatot ide kattintva!