Lakásbiztosítás

A jól végig gondolt lakásbiztosítás megkötését követően már nem kell azon aggódni, hogy egy káresemény bekövetkezése negatívan hat, majd a személyes anyagi helyzetére.

A lakásbiztosításban ingatlan és az ingóságok együtt és külön-külön is biztosíthatóak. Az alap biztosítási veszélynemek a következő elemekből állnak: robbanás, villámcsapás, tűz, viharkár, árvíz, felhőszakadás, kő és földomlás, üregbeomlás, földrengés és földcsuszamlás, hónyomás, jégverés, idegen tárgy és jármű ütközése, légi jármű ütközése.

Ingatlanai és vagyontárgyai értékének biztosítására pénztárcájának megfelelő védelmet választhat személyes igényeinek és életkörülményeinek megfelelően. Köthet egészen a kezdetektől építés szerelésre, vagy a már befejezett társasházi lakására és családi házára biztosítást. A rendszeresen felülvizsgáltatott szerződések egyik legnagyobb előnye, hogy felesleges dolgokért nem kell fizetnie.

Egy megbízható ajánlat további fedezeteket is tartalmaz, mint a villámcsapás okozta másodlagos károk, valamint a beázás, a füst- és koromszennyeződéssel járó tűzkárok kockázata. Az úgynevezett alapkockázatokon túl, érdemes gondolni kiegészítő fedezetekre, mint például csőtörés vagy vezetékes vízkár, elfolyt víz térítése, üvegtörés, rablás, betöréses lopás, rongálás, gyermek és családi baleset-, életbiztosítás, gyermek és magán felelősség- és jogvédelem biztosítás.

Mindezeken felül a biztosítók eltérő plusz szolgáltatásokkal is rendelkeznek, úgymint a háziállat vagy termésveszteség biztosítása, hűtött élelmiszerek megromlása, kerti veszélytelenítés költségének megtérítése, indokolt zárcsere költségviselése, 0-24 telefonos ügyfélszolgálattal rendelkezés, hőszivattyú, napkollektor és napelem biztosítása, bankkártya eltulajdonítása esetén csere, internetes visszaélések (cyber) kockázatainak fedezete, kutya és cica egészségbiztosítás, időjárás-, utasbiztosítás és szolgáltatáskimaradás és munkanélküliség esetére térítés.

Amennyiben hitelből kívánja megvásárolni ingatlanát és a bank előírja biztosításának megkötését, Szakértőnk segít elkészíteni Önnek biztosítását!

A BEMBOZ Kft. a lakásbiztosítások széles választékát kínálja ügyfelei részére, akár Minősített Fogyasztóbarát Otthonbiztosítás megkötésében is segítünk.

Összehasonlítjuk Önnek a Biztosítók által kínált termékeket és segítünk a választásban.

Ismerje meg a különböző biztosítási formákat: