Flotta kötelező-gépjármű felelősségbiztosítás

Gazdálkodó szervezetek, illetve vállalkozók számára keretszerződés (flotta) köthető, ha a biztosítani kívánt gépjárműveik száma eléri az öt darabot mind a kötelező felelősség és a casco biztosítási fedezetek tekintetében. A szerződés kötésének feltétele, hogy a keret-megállapodásban biztosított gépjárműveknél (min. 5 db) megegyezzen a forgalmi engedélybe bejegyzett szervezet (jogi személy), az üzembentartó.

Keretszerződésen belül a kötelező felelősségbiztosítását, kiegészítő biztosításokkal a vállalkozása profiljához igazíthatja, így baj esetén nemcsak a másnak okozott károkat téríti meg biztosítása, hanem Önnek is segítséget nyújt!

A flotta casco lopás, törés, természeti- és üvegtörés károkra is biztonságot nyújt! A díjakat a cég főtevékenységének megfelelően kalkuláljuk, így az Ön vállalkozása, ha alacsonyabb kockázatú tevékenységet végez, alacsonyabb díjra is számíthat!

Kérje a BEMBOZ Kft. szakemberei segítségét és az Ön vállalkozására számára is egyedi biztosítási ajánlatot készítünk, összehasonlítjuk Önnek a Biztosítók által kínált termékeket és segítünk a megfelelő védelmet kiválasztani az Ön igényeire szabottan.

Ismerje meg a különböző biztosítási formákat: